MonkY Website

Comments Posted By Bogdan

Displaying 1 To 6 Of 6 Comments

Panasonic TH-50PY70 Review

Okay, multzam. Incerc sa pun mana pe un tehnician de la service-ul Panasonic. Bogdan

» Posted By Bogdan On April 15, 2008 @ 12:43

Salut Monky,

Sunt posesorul unui Panasonic TH50PY70 de cateva luni (achizitionat in urma citirii recenziei tale, care apropo, e super)si totul a fos okay pana aseara cand mi-am instalat un ps3. Trebuie sa mentionez ca programele TV le am prin Dolce iar filmele printr-un player de la E-boda. Insa aseara dupa ce am instalat ps3 (cu cabluri hdmi-hdmi si optic), am vizionat un film blu-ray si am incercat cateva jocuri, totul a mers okay, in momentul in care am revenit la programele TV televizorul a inceput sa-mi joace feste: imaginea e instabila pe toate canalele, imi apare in coltul din stanga sus patratelul cu AV1 si RGB, foarte des, la cateva secunde, lucru cat se poate de deranjant. In plus, in modul de imagine automat, televizorul trece de la 16:9 la zoom 1, inapot la automat si tot asa.
Intrebarea mea este, daca poti sa-mi spui din cele ce ti-am povestit, am deranjat ceva cu setarile de la ps3, exista vreo incompatibilitate intre device-uri, trebuie sa ajung la service 🙁 ?
Multumesc mult pentru raspuns prompt.
Bogdan

» Posted By Bogdan On April 15, 2008 @ 10:16

Salut, ma gandesc sa-mi achizitionez si eu varianta de 42 inch a lui PY700
Poti te rog sa dai mai multe detalii despre tunerul DVBT. Set top boxul furnizat de UPC la serviciu lor digital (Scientific Atlanta Z65) este un astfel de tuner.
In plus, ai idee daca telecomanda de la PY700 este programabila sa poata controla (macar la nivel bazic) un astfel de set top box? Nu as vrea sa umblu cu 2 telecomenzi pentru un televizor.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

» Posted By Bogdan On January 17, 2008 @ 19:04

Nokia N95 8GB Review

SalutAceeasi problema o am si eu. Telefon vodafone, cu inscriptie pe telefon made in finlada. N95-2 8g. Am bagat pe site la nokia codul de identificare a telefonului si am primit raspuns :
Latest available software for  Nokia N95 8GB, product code 05585** Version: 20.0.016 Compare numbers If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download
Deja am instalata versiunea 20.0.016. Eu nu mi-am dat seama cum merge radioul ca imi cere acces point, si nici gps-ul. Abia l-am luat.

» Posted By Bogdan On January 21, 2009 @ 16:39

Salut,am rezolvat problema cu music playeru care se bloca prin schimbarea telefonului si acum merge impecabil si cu ultimul firmware.Am si eu niste intrebari.Cum folosesti GPS? Trebuie sa fii afara ca sa poti sa localizezi satelitii?Se localizeaza doar daca ai wap activat?Si cum functioneaza,iti arata pozitia unde te aflii sau doar cauti tu manual strada?Ms

» Posted By Bogdan On December 27, 2007 @ 18:04

Salut am cumparat si eu un n95 black si faza e ca nu stiu de ce cand ii dau in music player nu vrea sa imi intre tot gandeste,si nu am nici o melodie pe el doar cea pusa din fabrica.Ai vreo sugestie ceva? Ms

» Posted By Bogdan On December 19, 2007 @ 01:06

«« Back To Stats Page

No Responses to “Stats”

No comments yet

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>